Batuque

For øyeblikket er jeg i Corodoba, kom til å tenke på det i morres "kanskje jeg skulle skrive noe på siden om hvor jeg var ?", Så da prøver jeg på det.
I huset der jeg bor har de hund, Batuque heter den, greit å prøve på å huske når du kommer hjem og du blir møtt i døra med bjeffing, for det gjør den.
Rart med det, den kjenner meg alltid når jeg spiser frokst, men ikke på kveldstid, får begynne med nattmat i det øyeblikket jeg åpner døra, så husker den sikkert bedre ?


Ikke vet jeg, tror heller det er tid for litt mer kaffe . .. .


Men altså hva jeg gjør her ?, har den siste uken og litt til jobba med datamaskiner som ikke funker, bredbandstilkobling som heller ikke vil og ellers prøvd å huske bussruter og litt deromkring som er forskjellig mellom Corodba og Buenos Aires.
Cordoba er Cordoba, men ikke Buenos Aires, Etter 8 mnd i BsAs er jeg relativt kjent der, litt rart å starte på nytt igjen, ikke ane hvor ting er, eller huske hvilke retning du går i for å komme til huset du bor i. Men har lært det nå, og hvis alt skulle feile så er det heldigvis billigere å ta taxi her, kommer langt med 4 peso og en adresse i agendaen.


vha 17.09.05